Acasă
Despre noi
Oferta
Utile
Contact
 

 

 

 Despre noi


Înfiinţată în anul 1994, firma a cunoscut o continuă extindere a activităţii. În primii ani, serviciile oferite constau în conducerea evidenţelor primare şi prelucrarea contabilă a acestora. Începand cu 1998, odată cu schimbarea acţionarilor firmei şi a conducerii executive a acesteia, activitatea S.C. CONTDATA  S.R.L. cunoaşte un adevărat reviriment, angajându-se în lucrări complexe (atât din punct de vedere economic cât şi juridic) privind înfiinţări de societăţi comerciale, fuziuni, divizări, reorganizări ale activităţii acestora, angajarea de credite bancare.

Din anul 2000, societatea este acreditată de Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR). Conducerea executivă a firmei este asigurată de doi experţi contabili şi un auditor financiar cu experienţă teoretică şi practică îndelungată în domeniu.

Având în permanenţă ca principal obiectiv satisfacerea cerinţelor colaboratorilor noştri, ne preocupă o perfecţionare continuă precum şi cunoaşterea şi aplicarea corectă a legislaţiei în domeniu. Cu un personal tânăr, responsabil şi motivat, asistat de specialişti cu o mare experienţă profesională, reuşim să asigurăm servicii prompte şi de calitate. Dotarea în ultimul an cu echipament informatic performant şi utilizarea de programe informatice de ultimă generaţie au contribuit semnificativ la creşterea calităţii şi operativităţii.

În prezent asigurăm servicii pentru un număr de peste 60 de societăţi comerciale, constând în conducerea evidenţelor contabile, consultanţă economico-financiară şi consultanţă în managementul de afaceri al acestora. În portofoliul actual de contracte se înscriu societăţi cu activităţi diverse, cum ar fi:

Ca o recunoaştere a rezultatelor înregistrate, firma noastră a ocupat în anul 2000 primul loc în topul microîntreprinderilor cu activitate de consultanţă economico-financiară şi fiscală şi se situează în continuare între primele 5 firme în domeniu în topul întocmit de C.C.I. PRAHOVA.

Permanent deschisă la nou, având deviza "CORECT, PROMPT, LEGAL”, societatea comercială CONTDATA S.R.L. îşi propune noi colaborări bazate pe încrederea între parteneri corecţi în afaceri, servicii de foarte bună calitate, un profesionalism de înalt nivel şi asumarea responsabilităţii pentru serviciile prestate.